background
logotype

Nieuws

 

 

 

Beste bezoeker,

In 2022 heb ik met meerdere gasten een serie kookcursussen en workshops mogen doen. Het is heel leuk om de gasten te leren kennen en mee te gaan werken. Inmiddels heb van de maand februari en maart alweer wat cursussen en  workshops gedaan. En er zijn al weer nieuwe aanmeldingen gekomen.

Ondanks de gestegen prijzen, en aangepaste prijzen van de workshops/ kookcursus heeft het niet geleid tot minder aanmeldingen, daar ben ik blij om.

Het  hoogtepunt in mijn carrière was mijn deelname aan het programma :

"Zoals Alleen Oma Dat Kan" van 24 Kitchen, met chef-kok Danny Jansen 

Oma Ita

In 2015 was ik in Jakarta en Bandung geweest, en heb ik veel culinaire inspiratie opgedaan, om het in de komende kookcursussen cq. workshops te gaan gebruiken.

Hopelijk is hierdoor uw belangstelling om aan een cursus of workshop mee te gaan doen opgewekt. Benieuwd wat de Indonesische keuken inhoudt?

In 2021/ 2022 heb ik verschillende cursussen gehouden met diverse leuke cursisten, met verschillende achtergronden. Ook werd bij mij thuis opnames gemaakt voor het NTR radio programma "Mangiare"

Ik vond het heel leuk om het afgelopen jaar verschillende mensen te hebben leren kennen en zie er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten.

 

                                                            Met culinaire groet,

                                                                Ita Thenu - Tobing

 

 

 

2024  Ita's Kookservice   globbers joomla templates