background
logotype

Nieuws

Beste bezoeker,

In verband met mijn vakantie, deel ik u mee dat ik in de maand september pas weer begint met het geven van kookcursussen en kookworkshops voor nieuwe aanmeldingen.

Met culinaire groet,

Ita Thenu - Tobing

 

 

Beste bezoeker,

2020 en 2021 was in verband met de corona maatregelen een periode van aanpassingen met de verschillende groepen die een kookcursus/ workshop hebben gevolgd.  In 2022 zal ik inachtneming met de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, in overleg met u de mogelijkheid om een workshop/ cursus te gaan volgen bespreken (telefonisch/ e-mail). En vanaf de maand februari is het weer mogelijk om nieuwe activiteiten te gaan inplannen.

Tevens ben ik genoodzaakt vanwege de gestegen prijzen, om de prijzen van de workshops/ kookcursus aan te passen. Ik hoop dat u hiervoor begrip kan hebben.

Het  hoogtepunt in mijn carrière was mijn deelname aan het programma :

"Zoals Alleen Oma Dat Kan" van 24 Kitchen, met chef-kok Danny Jansen 

Oma Ita

In 2015 was ik in Jakarta en Bandung geweest, en heb ik veel culinaire inspiratie opgedaan, om het in de komende kookcursussen cq. workshops te gaan gebruiken.

Hopelijk is hierdoor uw belangstelling om aan een cursus of workshop mee te gaan doen opgewekt. Benieuwd wat de Indonesische keuken inhoudt?

In 2019 heb ik verschillende cursussen gehouden met diverse leuke cursisten, met verschillende achtergronden. Ook werd bij mij thuis opnames gemaakt voor het NTR radio programma "Mangiare"

Ik vond het heel leuk om het afgelopen jaar verschillende mensen te hebben leren kennen en zie er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten.

 

                                                            Met culinaire groet,

                                                                Ita Thenu - Tobing

 

 

 

2023  Ita's Kookservice   globbers joomla templates